Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 05 Eylül 2018 - 14:58 Yorum: 0

Odunpazarı’nda zabıta ve vatandaş el ele çalışıyor

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı'nın 192'nci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Odunpazarı...

Odunpazarı’nda zabıta ve vatandaş el ele çalışıyor

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı'nın 192'nci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Zabıta Teşkilatının 192'nci yılını kutlayan Başkan Kurt, ekiplerin oldukça başarılı bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek kutladığını belirtti. Odunpazarı Belediyesi'nin zabıta biriminin insanlarla en çok iletişim kuran birimlerinden biri olduğunu söyleyen Kurt, "Zabıta, Odunpazarı Belediyesi ile vatandaş arasında doğrudan teması sağlayan noktalarından biri. Zabıtanın davranışları ve tavırları, belediyenin yönetim anlayışını yansıtır. Odunpazarı zabıtasıyla vatandaş her an el ele iş yapmaktadır. İnsanlarla iyi geçinmek, insanları mutlu etmek ve aynı zamanda işini yapmak belediyemizin temel görevidir. Bunu yaparken zabıtaya büyük iş düşüyor. Zabıta birçok zorluğa göğüs gererek, geceli gündüzlü; büyük bir fedakârlık göstererek çalışmak zorunda kalıyor. Sizlerin yaptığı iş, insanüstü bir şey ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Odunpazarı’nda zabıta ve vatandaş el ele çalışıyor

Odunpazarı’nda zabıta ve vatandaş el ele çalışıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber