Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Nisan 2021 - 12:43 Yorum: 0

Odunpazarı’ndan 23 Nisan temalı dijital resim sergisi

Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında, "dijital resim sergisi" düzenleyecek.

Odunpazarı’ndan 23 Nisan temalı dijital resim sergisi

Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında, "dijital resim sergisi" düzenleyecek. Çağdaş Sanatlar Galerisi tarafından gerçekleştirilecek olan resim sergisinde, tema "23 Nisan" olacak.

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, koronavirüs salgını nedeni ile evlerinden çıkamayan çocukların çizdiği resimlerden oluşturduğu "dijital resim sergisine devam ediyor. Dijital resim sergisinin teması 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olacak.

Sergiye katılmak isteyen çocuklar çizdikleri resimleri, isim, soyisim ve resim ismiyle birlikte Çağdaş Sanatlar Galerisi'nin sosyal medya hesapları üzerinden göndermesi yeterli olacak. Sergi 23 Nisan Günü Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi sayfasında yayınlanacaktır.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber