Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 15:53 Yorum: 0

Odunpazarı’ndan örnek proje

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Halk Maket ile Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası bir sosyal sorumluluk projesine...

Odunpazarı’ndan örnek proje

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Halk Maket ile Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Bir sosyal yardım modeli olan Halk Market ile Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası bu sosyal sorumluluk projesi ile cinsiyet ve yaş farkı gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerinin saçlarını kesecek. Proje kapsamında saç kesim hizmeti sunulacak ihtiyaç sahiplerini ise Halk Market belirleyecek. Proje gereği ihtiyaç sahiplerinin saç kesimlerine Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası'nda başlanırken, saç kesimi 17 Ağustos 2016 Çarşamba günü de devam edecek.

Konuyla ilgili olarak Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası Başkanı Fethi Özkara ihtiyaç sahiplerinin saç kesiminin yapıldığı Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası'nda açıklama yaptı.

"Eskişehir'in sağlıklı, sıhhatli insanlarla dolmasını diliyorum"

Odunpazarı Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan bir yenisini Berberler ve Kuaförler Meslek Odası ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, bunun iki açıdan önemli olduğunu kaydetti. Başkan Kurt, "İlk olarak bu çalışma belediyenin sivil toplum örgütleri ile işbirliği yapması açısından önemli. İkincisi de Berberler ve Kuaförler Meslek Odası'nın sosyal sorumluluk duygusu içerisinde belediyemizin çalışmalarına katkısı açısından önemli. Ben başta Sayın Başkan Fethi Özkara olmak üzere bütün oda mensuplarına teşekkür ediyorum. Bize verdikleri desteğin devam edeceğini biliyorum. Bunun sadece bir kez ile sonuçlanmayacağını ve süreklilik arz edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Umarım, bundan sonra ayda bir gün Halk Market ve Odunpazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tespiti doğrultusunda insanlarımıza hizmet edeceğiz. Bütün Eskişehir'in sağlıklı, sıhhatli insanlarla dolmasını diliyorum. Buna katkı veren ve bundan sonra katkı verecek olan bütün berber arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Mutluluk ve onur duyuyoruz"

Bir sosyal yardım modeli olan Halk Market ve Odunpazarı Belediyesi ile kadın, erkek, yaşlı, çocuk ve genç ayrımı yapmadan, ihtiyaç sahibi olan kişilere hizmet vermekten mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası Başkanı Fethi Özkara, "Meslektaşlarımızın duyarlılığı ile birlikte bu tür insana hizmet eden sosyal sorumluluk projelerine Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası olarak imza atmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi kişilere yönelik bu sosyal sorumluluk projemizi 16-17 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Saç kesimleri 10.00- 11.00 saatleri arasında Arifiye Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 5 Malikbey Çarşısı Kat 2 Daire: 60 (Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası) adresinde yapılacaktır. Değerli Başkanımız Kazım Kurt'a ve ekibine bu önemli sosyal sorumluluk projemize verdikleri önem ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Şükran ve saygılarımı sunarım" dedi.

Odunpazarı’ndan örnek proje

Odunpazarı’ndan örnek proje

Odunpazarı’ndan örnek proje

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber