Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 18:48 Yorum: 0

Of Müftüsü Onat'ın babası Mustafa Onat toprağa verildi

TRABZON (AA) - Of Müftüsü Recep Onat’ın babası Mustafa Onat (75) hayatını kaybetti.Yaklaşık 8 yıldır yatalak hasta olduğu belirtilen Mustafa Onat için ikindi namazına müteakip Uzungöl...

Of Müftüsü Onat'ın babası Mustafa Onat toprağa verildi

TRABZON (AA) - Of Müftüsü Recep Onat’ın babası Mustafa Onat (75) hayatını kaybetti.

Yaklaşık 8 yıldır yatalak hasta olduğu belirtilen Mustafa Onat için ikindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy’un okuduğu duanın, Trabzon Müftüsü Keramettin Demir’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Onat, Uzungöl’deki aile mezarlığına defnedildi.

Cenazeye, Mustafa Onat'ın yakınları ile Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ilçe Müftüleri, Belediye Meclis Üyeleri, Of ve Çaykara’dan çok sayıda daire amiri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber