Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

"Öfke-Şiddet Diyalektiğinde Kadın" temalı resim yarışması

KONYA (AA) - Çağdaş Aile Derneği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Aile Derneği, Konya Barosu ortaklığında "Öfke-Şiddet Diyalektiğinde Kadın" temalı resim yarışması düzenleniyor.Çağdaş...

'Öfke-Şiddet Diyalektiğinde Kadın' temalı resim yarışması

KONYA (AA) - Çağdaş Aile Derneği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Aile Derneği, Konya Barosu ortaklığında "Öfke-Şiddet Diyalektiğinde Kadın" temalı resim yarışması düzenleniyor.

Çağdaş Aile Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde son dönemlerde çok fazla konuşulan kadına şiddet konusuna dikkat çekmeyi, bu konudaki duygu ve fikirlerin paylaşılmasını sağlayarak farkındalık oluşturmayı amaçlayan yarışmalara başvuruların 8 Mart-15 Mayıs tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

Yarışmada birinci olanlara 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye bin lira verilecek. Ülke genelinde ortaokul öğrencileri arasında yapılacak olan resim yarışmasında ise birinciye bin 500, ikinciye bin 250, üçüncüye bin lira verileceği bildirildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber