Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:55 Beyoğlu’nda halk pazarında “aşağılama” cinayeti kamerada: 5 yıllık kin cina...14:55 Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi
Sami Er
Asayiş 06 Mart 2021 - 22:18 Yorum: 0

Öfkeli şahıs, sokaktaki tüm evleri ateşe verdi

Aydın'da bilinmeyen bir nedenle akrabalarına kızan bir şahıs tüm akrabalarının evini ateşe verdi.

Öfkeli şahıs, sokaktaki tüm evleri ateşe verdi

Aydın'da bilinmeyen bir nedenle akrabalarına kızan bir şahıs tüm akrabalarının evini ateşe verdi. Yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerini de eşya fırlatarak yangının söndürülmesini engelleyen şahıs, polis gelince kaçıp gitti. Daha önce de yeğenleri tarafından evlerinin yakıldığını söyleyen aile fertleri, yeğenlerini tutuklamayan hakim ve savcılara isyan etti.

İlginç olay akşam saatlerinde Aydın Efeler İlçe merkezi Köprülü-Veysipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 1622 sokakta oturan Y.Y. isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir sebeple sülalesindeki şahıslara kızınca aynı sokakta bulunan amcalarına ait 6 evi ateşe verdi. Kundaklanan evlerden 5'i yanarak kullanılamaz hale geldi.

"İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesine engellemeye çalıştı"

Bölgedeki evlerden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri 112 Acil Yardım Hattı'nı arayarak yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler yangınlara müdahale etmek isteyince evleri ateşe veren şahsın yukarıdan tahta kanepe ve kasa fırlatması üzerine polis ekiplerinden yardım istendi. Polislerin gelmesi üzerine şahıs bölgeden kaçınca itfaiye ekipleri polis koruması eşliğinde yanan evleri söndürmeye çalıştı.

Olaydan haberdar olarak evlerine gelen aile fertleri aynı anda 5 evin yeğenleri tarafından kundaklanarak yakıldığını öğrenince adeta isyan etti. Yeğenleri tarafından daha önce de evlerinin yakıldığını belirten aile fertleri, "Bu ne biçim adalet. Daha önce de evlerimiz yakıldı. Şikayetçi olduk. Yakan kişi bizden önce çıkıp gitti. Böyle kişileri tutuklamayan hakim ve savcılara ne diyelim" diyerek olaya tepki gösterdiler.

Evi yanan kadınlardan biri ise çok zor şartlarda evini yaptırdığını belirterek, "Pamuk tarlalarında çalışarak bu evi yaptırdık. Çekmediğim kalmadı. Ne olur devlet yardımcı olsun. Bu kişi bugün evlerimizi yakıyor. Yarın canımızı gasp edecek" diyerek gözyaşı döktü.

Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, evleri ateşe verip kaçan Y.Y. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber