Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Nisan 2015 - 12:53 Yorum: 0

Ofspor, Tokatspor beraberliğine üzüldü

Teknik Direktör Vezir: "8 net gol pozisyonu kaçırdık. Bu kadar çok pozisyon bulduğumuz karşılaşmada, bir gol bulamamak talihsizliğimiz olsa gerek"

Ofspor, Tokatspor beraberliğine üzüldü

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, dün sahasında Tokatspor'la 0-0 berabere kalan Ofspor, buldukları pozisyonları gole çevirmeyerek bir puanla ayrılmanın üzüntünü yaşıyor.

Ofspor Teknik Direktörü Hasan Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokatspor maçını mutlaka kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi.

Karşılaşmada iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatan Vezir, oyunun kontrolünün tamamen kendilerinde olduğunu ifade etti.

Vezir, maçta 8 net gol pozisyonu kaçırdıklarını dile getirerek, "Bu kadar çok pozisyon bulduğumuz karşılaşmada, bir gol bulamamak talihsizliğimiz olsa gerek.  Şayet bir gol bulabilmiş olsaydık, arkası gelecekti. Seyircilerimize keyifli ve bol pozisyonlu bir maç izlettik. Keşke sonunda istediğimizi aldığımız bir maç izletebilmiş olsaydık" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kartalspor maçını düşünmeye başladıklarını belirten Vezir,  Tokatspor karşısında kaybettikleri  2 puanı bu maçta telafi etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber