Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ekim 2020 - 11:48 Yorum: 0

Oğluna camiyi sevdirmeye çalışan baba amacına ulaştı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde oğluna camiyi sevdirmek isteyen babanın takla atarak namaza durması, oğlunun da babasının hareketini tekrarlaması sonucu yüzlerde...

Oğluna camiyi sevdirmeye çalışan baba amacına ulaştı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde oğluna camiyi sevdirmek isteyen babanın takla atarak namaza durması, oğlunun da babasının hareketini tekrarlaması sonucu yüzlerde tebessüm oluşturan görüntüler güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Olay, Akyazı ilçesinde bulunan Yunus Emre Camii'nde meydana geldi. Cemaatin namazın farzını kıldığı sırada oğlu ile içeri giren baba çorabını giydikten sonra takla atarak cemaatle namaza durdu. Babasını gören çocuk ise camii içinde birkaç tur attıktan sonra babasının yaptığı hareketi tekrar ederek oda namaza durdu. Yaşanan bu olay ise caminin güvenlik kamerasına yansırken yüzlerde ise tebessüm oluşturdu. Gülümseten görüntüleri ortaya çıkaran babanın oğluna camiyi sevdirmeye çalıştığı öğrenildi.

Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise baba çorabını giydikten sonra takla atarak namaza durması çocuğun da cami içerisinde tur atması ve babası gibi takla atarak namaza durması yer aldı.

Oğluna camiyi sevdirmeye çalışan baba amacına ulaştı

Oğluna camiyi sevdirmeye çalışan baba amacına ulaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber