Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Haziran 2016 - 18:53 Yorum: 0

Oğlunu Kurtarmak İsteyen Anne Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Kocaeli'de denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen anne suya atlayınca, kendisi de boğulma tehlikesi yaşadı.

Oğlunu Kurtarmak İsteyen Anne Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Kocaeli'de denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen anne suya atlayınca, kendisi de boğulma tehlikesi yaşadı. Anne ile oğlunu çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Olay, Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Değirmendere Çınarlı sahilinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, 8 yaşındaki oğlu Ahmet Tufan Atalay'ın denizde çırpınmaya başladığını gören anne Eda Atalay da suya atladı. Oğlunu kurtarmak isterken bir anda derinleşen suyun içerisinde kendisi de boğulma tehlikesi yaşayan anne ve oğlunu suya atlayan çevredeki diğer vatandaşlar kurtardı.

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından ilk müdahaleleri yapılan Eda Atalay ve oğlu Alper Tufan Atalay, ambulans ile Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne ve oğlunun hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber