Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Aralık 2017 - 12:13 Yorum: 0

Oğlunu öldüren iş adamı: “Çok pişmanım”

İzmir'de oğlunu öldüren iş adamı, polise verdiği ifadesinde oğlunun uyuşturucu kullandığını ve bu yüzden sürekli tartıştıklarını belirterek,...

Oğlunu öldüren iş adamı: “Çok pişmanım”

İzmir'de oğlunu öldüren iş adamı, polise verdiği ifadesinde oğlunun uyuşturucu kullandığını ve bu yüzden sürekli tartıştıklarını belirterek, "Çok pişmanım" dedi.

İzmir'de ünlü bir ayakkabı firmasının kurucusu olan iş adamı Nimet Tarlak (56), uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdüğü oğlu Burak Tarlak'ı iki kurşunla öldürmüştü. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Burak Tarlak, önceki akşam iş yerine gelerek babasından para istedi. Babası para vermeyi reddedince de aralarında tartışma çıktı. Bunun üzerine Burak Tarlak, bıçakla babasına saldırdı. Babası da ruhsatlı tabancasını çekerek, oğlunu iki kurşunla öldürdü.

"Çok pişmanım"

Gözaltına alınan iş adamının polise verdiği ifadesinde, "Oğlum yıllardır çalışmıyor. Uyuşturucu da kullanıyor. Bunun için de sürekli benden para istiyordu. Bu nedenle aramızda sık sık tartışmalar yaşanıyordu. Tartışma sırasında kendimi kaybettim, ateş ettim. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber