Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Nisan 2022 - 16:58 Yorum: 0

Öğr. Gör. Çetin: "Davranışsal bağımlılık hayattan koparabilir"

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen bağımlılık seminerlerin üçüncüsü...

Öğr. Gör. Çetin: 'Davranışsal bağımlılık hayattan koparabilir'

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen bağımlılık seminerlerin üçüncüsü olan "İlişki Bağımlılığı" konulu seminer, NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

NEVÜ'lü öğrencileri bağımlılık türleri hakkında bilgilendirme, farkındalıklarını arttırıp kendilerini ve çevrelerini bağımlılıklara karşı koruyabilmeleri amacıyla yapılan seminere, NEVÜ Sağlık Hizmetleri MYO, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Veysel Şirvan Çetin konuşmacı olarak katıldı. Seminerde özellikle son zamanlarda giderek artan ilişki bağımlılığının nedenleri, nasıl geliştiği ve tedavisi hakkında bilgiler paylaşan Öğr. Gör. Veysel Şirvan Çetin, davranışsal bağımlılıkların da tıpkı madde bağımlılığı gibi kişiyi hayattan koparabileceğini vurguladı. İlişki bağımlılığı yaşayan kişilerin ilişki içerisinde sağlıklı karar veremez ve sağlıklı düşünemez duruma geldiğini ifade eden Öğr. Gör. Veysel Şirvan Çetin, böylece bağımlının sadece kendisinin değil ailesinin, içinde yaşadığı toplumun da olumsuz etkilediğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber