Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:53 Yorum: 0

Öğrenci Meclisi seçimi yapıldı

Lüleburgaz Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı için okul başkanlık seçimleri gerçekleştirdi.

Öğrenci Meclisi seçimi yapıldı

Lüleburgaz Anadolu Lisesi'nde Öğrenci Meclisi seçimi yapıldı.

Lüleburgaz Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı için okul başkanlık seçimleri gerçekleştirdi. Ali Gökmen Gökçe, Berkin Niş, Yiğit Malkoç'un aday olduğu seçimde başkanlığı 239 oy ile Berkin Niş kazandı. Ali Gökmen Gökçe 200 oy, Yiğit Malkoç'ta 92 oy aldı.

Öğrencilerinden Sandık Kurulu Başkanı öğrenci Ahmet Efe Zeybek, "Seçimlerimiz çok güzel ve keyifli geçti. Demokrasimize sahip çıkarak oylarımızı kullandık. Çıkan sonuç okulumuz için hayırlı olur. Seçimi kazanan arkadaşımı tebrik ediyorum" dedi.

Aldığı 239 oyla öğrenci temsilciliğini kazanan Berkin Niş, "11'inci sınıf öğrencisiyim. Okulu temsil edeceğim için çok mutluyum. Arkadaşlarıma beni destekledikleri için teşekkür ederim. Arkadaşlarımıza projelerimizden bahsettik. Büyük Anadolu Lisesi projem var. Bu projeyle birlikte okulumuzun bahçesini değerlendireceğiz. Etkinlik dolu bir yıl geçireceğiz" dedi.

Öğrenci Meclisi seçimi yapıldı

Öğrenci Meclisi seçimi yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber