Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2014 - 11:08 Yorum: 0

Öğrenci servisi sürücülerine bilgilendirme toplantısı

KARS (AA) - Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü, öğrenci taşımacılığı yapan servis sürücülerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokalinde...

Öğrenci servisi sürücülerine bilgilendirme toplantısı

KARS (AA) - Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü, öğrenci taşımacılığı yapan servis sürücülerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokalinde düzenlen toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, İçişleri Bakanlığının "Okul Önlerinde Alınacak Trafik Tedbirleri ve Okul Servis Araçlarının Denetimi" genelgesinin nasıl uygulanacağı hakkında sürücülere bilgi verdi.

Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul taşıtı denetimlerinin yoğunlaşacağını belirten Çilingir, şöyle konuştu:

"Trafikte eksiği bulunan araçlar, dönem başından itibaren gerekli şartları yerine getirmeleri için yasal yaptırımlara tabi tutulacak. Öğrenci taşıma hizmetlerinin düzenli ve güvenli olarak sürdürülmesi için belirtilen tüm hususlara öğrenci velileri, okul yönetimleri, okul taşıtı sahipleri ve konuya ortak olan kamu, özel tüm kurum ve kuruluşların yüksek derecede hassasiyet göstermeleri gerekmektedir."

Ardından öğrenci servislerinin uyması gereken kurallar hakkında hazırlanan slayt gösterimi sunuldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber