Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2017 - 17:13 Yorum: 0

Öğrenciler Akçakoca sahillerini temizledi

Düzce Üniversitesi Atmosfer Topluluğu, "Evine Sahip Çık" adlı sosyal sorumluluk projesiyle Akçakoca sahillerinde temizlik çalışması gerçekleştirerek...

Öğrenciler Akçakoca sahillerini temizledi

Düzce Üniversitesi Atmosfer Topluluğu, "Evine Sahip Çık" adlı sosyal sorumluluk projesiyle Akçakoca sahillerinde temizlik çalışması gerçekleştirerek örnek bir duyarlılığa daha imza attı.

Topluluk Genel Sekreteri Ezgi Aslankaya'nın proje koordinatörlüğünde ve Sinem Görmek'in başkanlığında yürütülen projede, hem farkındalık oluşturmak, hem kalıcı bilinçlendirmeyi hedeflemek, hem de yaşanabilir bir dünya kılmak için "Çevre kirliliğine dur" mesajı verilmesi amaçlandı.

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Atmosfer Topluluğu Genel Sekreteri Ezgi Aslankaya, "Çevre kirliliği aslında hepimizin bildiği gibi senelerdir çözümlenemeyen bir sorundur. Çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla birçok proje gerçekleştirilmektedir. Biz Atmosfer Topluluğu olarak bu sorunu ele alıp kendi çapımızda konuyla ilgili farkındalık oluşturmaya çalıştık. Dünya bizim evimiz. Unuttuğumuz ve farkında olmadığımız konu budur. Asıl evimiz olan ve olmazsa olmayacağımız dünyamızı kurtarmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Atmosfer Topluluğu Başkanı Sinem Görmek ise topluluk bünyesinde bu tarz projelerin sürdürülebilir olmasını amaçladıklarına dikkat çekerek Yönetim Kuruluna ve projede emeği geçen üyelere teşekkür etti.

Öğrenciler Akçakoca sahillerini temizledi

Öğrenciler Akçakoca sahillerini temizledi

Öğrenciler Akçakoca sahillerini temizledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber