Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

Öğrenciler, Başkan Yetişkin'i ziyaret etti

HAKKARİ (AA) - Yüksekova ilçesindeki 50. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, kendilerine verilen performans ödevi kapsamında, Belediye Başkanı Ruken Yetişkin'i makamında ziyaret etti.Öğrenciler...

Öğrenciler, Başkan Yetişkin'i ziyaret etti

HAKKARİ (AA) - Yüksekova ilçesindeki 50. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, kendilerine verilen performans ödevi kapsamında, Belediye Başkanı Ruken Yetişkin'i makamında ziyaret etti.

Öğrenciler kendilerine verilen ödevi yaparak, ayrıca Yetişkin'e belediye hakkında merak ettikleri soruları sordu.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yetişkin, çocukların geleceğin teminatı ve yarınlara ışık tutacak umutlar olduğunu söyledi.

Yetişkin, "Çocuklarımıza örnek olabiliyorsak ve hayatlarındaki ödevlere cevap olabiliyorsak, ne mutlu bize. Çocuklarımıza öz güven aşılayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından belediyenin birimlerini gezen öğrenciler, kendilerini sıcak karşılayan Yetişkin'e teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber