Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 17:48 Yorum: 0

Öğrenciler baskı tekniklerini yerinde gördü

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencileri Çankırı'da bir yerel gazetenin baskı tesislerini...

Öğrenciler baskı tekniklerini yerinde gördü

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencileri Çankırı'da bir yerel gazetenin baskı tesislerini ziyaret ederek baskı tekniklerini yerinde görme fırsatını buldu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Araştırma Görevlisi Oğuz Balas önderliğinde Grafik Tasarım Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri Yeni Gün gazetesi baskı tesislerini ziyaret edip merak ettikleri konularda bilgi aldı. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Ömer Karaman, öğrencilere baskı işlemlerini başından sonuna kadar tek tek uygulamalı olarak anlattı.

Öğrenciler de merak ettikleri soruları Karaman'a ileterek makine-teçhizat ve baskı konusunda bilgi sahibi oldu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Araştırma Görevlisi Oğuz Balas ve öğrenciler, Karaman'a vakit ayırdığı ve aktardığı bilgilerden ötürü teşekkür etti.

Öğrenciler baskı tekniklerini yerinde gördü

Öğrenciler baskı tekniklerini yerinde gördü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber