Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Mart 2018 - 10:53 Yorum: 0

Öğrenciler bileklerini konuşturdu

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'nde Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Engin Terzi, sanatçı Çılgın Sedat ve spor adamı Özhan Akın'ın katılımıyla...

Öğrenciler bileklerini konuşturdu

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi'nde Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Engin Terzi, sanatçı Çılgın Sedat ve spor adamı Özhan Akın'ın katılımıyla düzenlenen öğrenciler arası "Bilek Güreşi Turnuvası" renkli görüntülere sahne oldu.

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesinde "Bilek Güreşi Turnuvası" gerçekleşti. Çılgın Sedat'ın şarkıları eşliğinde yapılan müsabakalarda öğrenciler hem eğlendi hem spor yaptı. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Engin Terzi ve spor adamı Özhan Akın'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Engin Terzi, bir çok milli sporcunun bu tür organizasyonlarda bilinmeyen yeteneklerini keşfetme imkanı bularak sporcu olduklarını, kendisinin de bir mahalle kahvehanesinde yapılan bilek güreşinde galip geldiğini ve bu şekilde bu sporu devam ettirerek mili sporcu olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber