Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Mart 2018 - 17:03 Yorum: 0

Öğrenciler fidan dikti

21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Bingöl TEMA vakfı gönüllüleri, merkeze bağlı Çaytepe YİBO okulunda etkinlik düzenledi.

Öğrenciler fidan dikti

Bingöl'de bir köyde öğrenciler fidan dikti.

21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Bingöl TEMA vakfı gönüllüleri, merkeze bağlı Çaytepe YİBO okulunda etkinlik düzenledi. Okul toplantı salonunda erozyon ve doğa eğitimi hakkında öğrencilere bilgi veren gönüllüler, daha sonra okul bahçesinde öğrencilerle çam ve sedir fidanı dikti.

Öğrencilerle birlikte okul bahçesine 40 adet çam sedir fidanı diktiklerini aktaran Vakıf temsilcisi Cuma Karaarslan, "kırsal alanlarda eğitim gören öğrencilere dönük çalışmaların arttırılması gerekiyor. Başarı fen, ilim, sosyal ve çevresel sorumlukların birden yüklenmesi ile değer üretecektir. Okuldaki etkinlikler hem sosyal dokuya önemli katkılar sağlayacak hem de kırsal alanda eğitim gören öğrencilerimizin hayata olan motivasyonun artmasına sebep olacaktır"dedi.

Karaaslan, etkinliklerine belirli aralıklarla devam edeceklerini aktardı.

Öğrenciler fidan dikti

Öğrenciler fidan dikti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber