Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Mart 2019 - 13:38 Yorum: 0

Öğrenciler hünerlerini sergilediler

Ordu'nun Fatsa ilçesinde "Bir Varmış, Bir Yokmuş" ve "Kulağımdaki Nağmeler" e-twinning projeleri tanıtım programı Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu tarafından...

Öğrenciler hünerlerini sergilediler

Ordu'nun Fatsa ilçesinde "Bir Varmış, Bir Yokmuş" ve "Kulağımdaki Nağmeler" e-twinning projeleri tanıtım programı Şehit Şükür Bağdatlı Anaokulu tarafından gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren okul müdürü Gül Pamuk, "'Bir Varmış, Bir Yokmuş" e-twinning projemiz kapsamında her ay farklı bir masala öğretmenlerimiz hazırladıkları kostüm, dekor ve görsellerle yine profesyonellere taş çıkartan oyunculukları ile masallardaki kahramanları canlandırarak, çocuklarımızın benliklerinde olumlu yönde davranış mesajları veriyorlar. Çocuklarımız her ay farklı bir masalla hem kendini masalın içinde buluyor hem de eğlenceli görsel bir şölen yaşıyor" dedi.

Programda öğrenciler hünerlerine sergileyerek masal kahramanlarını ve müzik yeteneklerini sergilediler. Program yoğun ilgi ile seyredilirken daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler programda yerini aldı.

Öğrenciler hünerlerini sergilediler

Öğrenciler hünerlerini sergilediler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber