Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 11:58 Yorum: 0

Öğrenciler İftarda Buluştu

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde Ertuğrul Gazi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri iftar programında bir araya geldi.

Öğrenciler İftarda Buluştu

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde Ertuğrul Gazi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri iftar programında bir araya geldi. İftar sonrası çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda öğrencilere madalya verildi.

Okulların tatil olmasına rağmen 4.sınıf öğrencileri tam kadro öğretmenleri sınıf öğretmeni Ahmet Genç ve okul aile birliği başkanı Fatih Asdemir'in organizasyonu ile iftar programında bir araya geldi. Öğrenci velilerinin de katıldığı iftar programı sonrası eski Ramazan Gecelerini yansıtan çeşitli etkinlikler düzenlendi. Orta oyunlar ile Hacivat- Karagöz'ün sahnelendiği etkinlikte Okul Aile Birliği Başkanı Fatih Asdemir ve sınıf öğretmeni Ahmet Genç tarafından öğrencilere hayat boyu başarılı olmaları ve sürekli kitap okumalarını öğütleyen madalyaları verildi. Okul Aile Birliği Başkanı Fatih Asdemir, bir eğitim-öğretim sezonunu daha geride bıraktıklarını belirterek, "Allah'a çok şükür öğrencilerimiz çok iyi yetişti. Bu başarıda emeği ve katkısı olan Ahmet Genç ile sürekli okulda bu başarıya destek veren velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Sınıf öğretmeni Ahmet Genç ise bu başarının öğrenci ve velilere ait olduğunu ifade ederek, "Bu gün okul tatil olmasına rağmen tam kadro bizleri onurlandırmanız bizleri çok mutlu etti. İşte birlikte neler yapılabileceğimizin en büyük örneğini hep beraber gördük. Temennim odur ki, Allah bizlere ömür verir, çocuklarımız ilerde makam sahibi olduğunda o zaman gururlanırız" ifadelerine yer verdi.

Öğrenci ve velilere de uyarılarda bulunan Genç, "Sakın okul bitti demeyin. Sizlere verdiğim programı her zaman uygulayın ve başarılı olun" diye konuştu.

Etkinlik Doğanşehir Kaymaklığı tarafından beyaz perdeye aktarılan ve Kültür Bakanlığı sanatçısı Cengizhan Karaçoban tarafından sahnelenen Hacivat Karagöz oyunu ile sona erdi.

Öğrenciler İftarda Buluştu

Öğrenciler İftarda Buluştu

Öğrenciler İftarda Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber