Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Ağustos 2016 - 09:58 Yorum: 0

Öğrenciler kendi kırtasiye malzemelerini üretecek

Çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapan Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, okulların açılması yaklaşırken çocuklara kendi kırtasiye...

Öğrenciler kendi kırtasiye malzemelerini üretecek

Çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapan Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, okulların açılması yaklaşırken çocuklara kendi kırtasiye malzemelerini üretme fırsatı tanıyor. 21 Ağustos Pazar günü yapılacak Ördek Kalemlik Atölyesinde minikler kendi kalemliklerini üretecek.

Gaziantep'in alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep,Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında bu hafta Ördek Kalemlik Atölyesi'ne ev sahipliği yapacak. 21 Ağustos Pazar günü 15.00 - 18.00 saatlerinde düzenlenecek etkinlikte çocuklar, seramik, ahşap ve benzeri ürünlerin üzerine dekoratif malzemelerle ördek dokusu vererek kalemlik yapacak. Çocukların yeteneklerini ve el becerilerini sergileyecekleri etkinlik, onlara öğretici ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunacak, okul hazırlıklarına renk katacak.

Yapılacak etkinliğin ücretsiz olduğu bildirilirken, etkinliğe okula başlayacak ve okula giden tüm çocuklar ile aileleri davet edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber