Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 18:28 Yorum: 0

Öğrenciler Makyaj Ve Kostümleriyle Dikkat Çekti

Tokat Mahperi Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencileri bahar şenliklerinde sıra dışı makyaj ve kostümleri ile çıktıkları defilede dikkat...

Öğrenciler Makyaj Ve Kostümleriyle Dikkat Çekti

Tokat Mahperi Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencileri bahar şenliklerinde sıra dışı makyaj ve kostümleri ile çıktıkları defilede dikkat çekti.

Tokat Mahperi Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 11'incisi düzenlenen Bahar Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler yıl boyunca yaptıkları oyuncaklar, okul öncesi öğrenim gereçleri, yöresel yemekler ile el emeği göz nuru ürünler vatandaşların beğenisine sundu. Şenlikte öğrenciler tarafından yıl boyunca hazırlanan tekstil ürünleri ile Osmanlı kıyafetlerinin yanı sıra ilginç kostüm ve kıyafetlerde sergilendi. Defilede saç bakımı ve güzellik hizmetleri eğitimi alan öğrenciler ilginç saç modelleri ve makyajları ile dikkat çekti. Cadı kostümlü öğrenci, gelinlik kıyafeti giyen öğrenci ile kuru kafa makyajı yapan öğrenci korku filmlerindeki görüntüleri aratmadı. Ayrıca defilede Türk Bayrağı motifli kostümü ile podyuma çıkan öğrenci alkış topladı.

Okul Müdiresi Sevim Alaçam etkinlikte öğrencilerin yılın yorgunluğunu bir nebze olsun attıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber