Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 21 Şubat 2019 - 16:13 Yorum: 0

Öğrenciler masal kahramanlarını çok sevdi

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okulun giriş salonundaki tüm duvarlara çizilen masal kahramanların resimleri öğrenciler tarafından...

Öğrenciler masal kahramanlarını çok sevdi

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okulun giriş salonundaki tüm duvarlara çizilen masal kahramanların resimleri öğrenciler tarafından çok sevildi.

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hafize Keskin önderliğinde okulun giriş salonundaki duvarları süsleyen masal kahramanları sayesinde çocukların okula daha azimli geldiğini ve masal kahramanlarını öğrendiklerini belirterek, "Okulumuzdaki öğrencilerimizin okullarını daha severek gelmeleri ve masal kahramanlarını tanıma yönünden giriş salonundaki duvarlarımızı masal kahramanlarımızın resimleri ile kapladık. Öğrencilerimiz her sabah masal kahramanlarını bakarak dersler giriyorlar. Mutlu oluyorlar." dedi.

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Müdürü Adem Çelik, okul aile birliği tarafından yaptırılan çalışmanın faydalı olduğunu belirterek, "Çocuklarımız okula geldiğinde onları masal kahramanları karşılıyor. Bu çocuklarda ayrı bir heyecan yaşatmakta." dedi.

Öğrenciler masal kahramanlarını çok sevdi

Öğrenciler masal kahramanlarını çok sevdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber