Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 13:13 Yorum: 0

Öğrenciler ödüllendirildi

Aşkale İnkılap İlköğretim Okulunca başlatılan "Çocuklar Camiyle, Namazla Tanışıyor" projesi kapsamında devamlılık arz eden öğrencilere hediyeleri...

Öğrenciler ödüllendirildi

Aşkale İnkılap İlköğretim Okulunca başlatılan "Çocuklar Camiyle, Namazla Tanışıyor" projesi kapsamında devamlılık arz eden öğrencilere hediyeleri kura ile verildi.

Her Perşembe günü yatsı namazı öncesi camiye gelen burada cami personeli imamlar ve hatipler tarafından dini ve ahlaki bilgiler anlatılan sonrasında yatsı namazı kılan öğrencilere okul idaresince sürpriz bir şekilde hediyeler dağıtıldı.

Yatsı namazı sonrası Karan-ı Kerim ve İlahiler okuyan öğrencilere sürpriz yapan İnkılâp ilköğretim okulu idaresi öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıttı.

Yatsı namazı sonrası öğrencilere Okul Müdürü Murat Çomaklı tarafından kura çekimi ile hediyeleri verildi.

Öğrenciler ödüllendirildi

Öğrenciler ödüllendirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber