Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:18 Yorum: 0

Öğrenciler Sevgi Çarşısı’nda

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde öğrenciler, belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve ilçenin en önemli yardım kuruluşu haline gelen Sevgi Çarşısı'nı...

Öğrenciler Sevgi Çarşısı’nda

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde öğrenciler, belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve ilçenin en önemli yardım kuruluşu haline gelen Sevgi Çarşısı'nı ziyaret ederek, yapılan yardımlar konusunda bilgiler alıyor.

Sevgi Çarşısı sorumlusu Feride Akkaya minikleri bilgilendirirken çocuklara nezaret eden öğretmenleri de yardımlaşma duygusunun öneminden bahsedip, toplumsal duyarlılığı çocuklara aşılamaya çalışıyor.

Bu arada ziyarete gelen çocuklar elleri boş gelmiyor. Evlerinde kullanmadıkları giysileri Sevgi Çarşısı'na bağışlayan öğrencilere teşekkür eden Feride Akkaya, "İlköğretim okullarımızdan bizi ziyaret eden çocuklarımıza Sevgi Çarşısı'nı anlatırken, yardımlaşma duygusunu güçlendirmeye çalışıyoruz. Öğretmen arkadaşlarımıza bu türlü uygulama dersleri için teşekkür ediyorum. Çocuklarımız elleri boş gelmemiş. Evlerinde kullanmadıkları eşyaları bağışladılar. Onların emanetlerini layıkıyla yerlerine ulaştıracağız. Çocuklarımızın anne ve babalarına da duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.(EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber