Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Nisan 2014 - 13:43 Yorum: 0

Öğrenciler Sulu Mağara'yı ziyaret etti

KIRIKKALE (AA) – Keskin ilçesinde, Turzim Haftası etkinlikleri kapsamında, öğrenciler Sulu Mağara'yı ziyaret etti.Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri...

Öğrenciler Sulu Mağara'yı ziyaret etti

KIRIKKALE (AA) – Keskin ilçesinde, Turzim Haftası etkinlikleri kapsamında, öğrenciler Sulu Mağara'yı ziyaret etti.

Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde bulunan “Sulu Mağara’yı ziyaret etti. Ziyarete, Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, Biyoloji öğretmeni Aydın Kaplan ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Kılıç, Keskin’in tarih ve kültür açısından zengin bir bölge olduğunu, Sulu Mağara’nın da bu zenginliği daha da artırdığını belirtti.

Öğrenciler de geziden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde, daha önce hiç görmedikleri Sulu Mağara’yı görme şansı elde ettiklerini ifade ettiler.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber