Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 20 Kasım 2019 - 11:43 Yorum: 0

Öğrenciler talebini Körfez Belediyesi gerçekleştirdi

KOCAELİ (İHA) – Körfez Fen Lisesi öğrencilerinin okul bahçesinde dinlenme alanı olarak kamelya yapılmasını isteği Körfez Belediyesi tarafından yerine...

Öğrenciler talebini Körfez Belediyesi gerçekleştirdi

KOCAELİ (İHA) – Körfez Fen Lisesi öğrencilerinin okul bahçesinde dinlenme alanı olarak kamelya yapılmasını isteği Körfez Belediyesi tarafından yerine getirildi.

Eğitime ve eğitim kurumlarına destek vermeyi sürdüren Körfez Belediyesi, Körfez Fen Lisesi'nin çevre düzenlemesini yaparak, öğrencilerin dinlenmeleri amacıyla kamelyalar inşa etti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün verdiği talimatlarla, ilçe genelinde okullara verilen destek hizmeti çalışma alanı genişletildi. Eğitime verdiği destekleri sürdüren belediye ekiplerince yapılan çalışmalar ile öğrencilerin daha iyi bir ortamda öğrenim görmelerini hedefleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber