Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 11:53 Yorum: 0

Öğrenciler Teorik Bilgilerini Pratiğe Dökme Fırsatı Buldu

Düzce Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı'nda eğitim gören altı birinci sınıf öğrencisi, Ömer Yeşilyurt'un davetiyle İmteks Giyim Sanayi...

Öğrenciler Teorik Bilgilerini Pratiğe Dökme Fırsatı Buldu

Düzce Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı'nda eğitim gören altı birinci sınıf öğrencisi, Ömer Yeşilyurt'un davetiyle İmteks Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de baskı işlemleri eğitimi aldı.

Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri Ebru Gündoğar, Sema Kahraman, Selim Yavuz, Nesime Karaarslan, Tunahan Altınışık ve Mehtap Bilgin laboratuvar aşamasından baskının fiksajına kadar olan tüm işlemleri uygulama imkanını elde etti.

Son derece başarılı geçen eğitimin sonunda öğrenciler İmteks A.Ş.'de yaptıkları baskılar hediye edildi. Eğitim sırasında Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Gülden Abanoz, Öğr. Gör. Çiğdem Dursun Çalışan ve Öğr. Gör. Dr. Filiz Dursun eğitim sürecini gözlemleyerek işbaşında eğitimin ne kadar önemli olduğunu öğrencilerimizle paylaştı.

İş başında eğitim uygulamaları noktasında İmteks Giyim Sanayinin desteğini önemsediklerini belirten öğretim görevlileri, İmteks Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Baskı Bölümü Yöneticisi Ömer Yeşilyurt'a ve firma çalışanlarına teşekkür ederek bunun diğer işletmelere örnek olması temennisinde bulundular.

Öğrenciler Teorik Bilgilerini Pratiğe Dökme Fırsatı Buldu

Öğrenciler Teorik Bilgilerini Pratiğe Dökme Fırsatı Buldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber