Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 25 Mayıs 2018 - 15:43 Yorum: 0

Öğrenciler trafik bilinci kazanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından "Şehir Paylaşmaktır" sloganıyla yürütülen çalışmalar...

Öğrenciler trafik bilinci kazanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından "Şehir Paylaşmaktır" sloganıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Trafikte Farkındalık Hareketi kapsamında gerçekleştirilen okul ziyaretlerinde, öğrencilere trafikle ilgili bilgiler veriliyor, hazırlanan materyal ve broşürlerle öğrencilerin bilinçlenmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda eğitim öğretim döneminin son adresi Sapanca İlköğretim Okulu oldu. Öğrencilere hediyeler takdim edildi, trafikle ilgili bilgiler verildi. Çözüm Masası Koordinatörü Ömer Kasımoğlu, "Şehir Paylaşmaktır" sloganı ile başlattığımız Trafikte Farkındalık Hareketinin bir başlığını da okullarda öğrencilerle bir araya gelerek sunacağımız eğitimler oluşturuyordu. Gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Hediyelerimizi, bilgilendirme broşürlerimizi hazırladık ve okullarımızda öğrencilerimizle buluştuk. Bu yıl son adresimizde Sapanca İlköğretim Okulu'ydu. Trafikle ilgili hazırladığımız "Tomurcuk Trafikte" kitabını öğrencilerimize takdim ettik. Trafikte bilinç oluşturmak adına hazırladığımız renkli kitapçığın yanında bazı bilgiler de paylaştık. İnşallah yeni dönemde çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Öğrenciler trafik bilinci kazanıyor

Öğrenciler trafik bilinci kazanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber