Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 17 Ekim 2017 - 14:53 Yorum: 0

Öğrenciler Uluslararası Kitap Fuarına katıldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencileri, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve bir çok yayınevinin açtığı stantlarla kitaplarını tanıttığı Kahramanmaraş...

Öğrenciler Uluslararası Kitap Fuarına katıldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencileri, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve bir çok yayınevinin açtığı stantlarla kitaplarını tanıttığı Kahramanmaraş Uluslararası 4. Kitap ve Kültür Fuarı'na katıldı.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ile başlayan etkinlikte, Kilisli olan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt öğrencilerle bir süre sohbet ederek, yapmakta oldukları öğrenci odaklı çalışmalardan ve yürüttükleri projelerden bahsetti. Üniversitelilerin ikinci durağı Kahramanmaraş Kalesi ile Kurtuluş destanının minyatür görsellerle anlatıldığı Minyatür Kurtuluş Müzesi oldu. Daha sonra öğrenciler (KUFAM) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'ne gittiler ve kitap fuarını gezerek şair ve yazarların söyleşilerine katılma fırsatı buldu.

Etkinliğe katılan öğrenciler bu tür sosyo-kültürel etkinliklere katılmalarına fırsat veren ve destek olan üniversite yönetimine de teşekkürlerini iletti.

Öğrenciler Uluslararası Kitap Fuarına katıldı

Öğrenciler Uluslararası Kitap Fuarına katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber