Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Mart 2018 - 17:23 Yorum: 0

Öğrenciler yangına karşı bilinçlendiriliyor

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye personeli düzenlediği tatbikatlar ve acil durum eğitimleriyle gençlere afetler karşısında ne gibi tedbirler alması gerektiğini...

Öğrenciler yangına karşı bilinçlendiriliyor

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye personeli düzenlediği tatbikatlar ve acil durum eğitimleriyle gençlere afetler karşısında ne gibi tedbirler alması gerektiğini öğretiyor.

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından okullarda itfaiye temel eğitimi ve tatbikatı yaparak öğrencilerin bir yangın esnasında ne yapılması gerektiğini öğretmeye devam ediyor. İtfaiye ekipleri eğitimler kapsamında şehirde bulanan 60 okula eğitim verildi. Eğitim sırasında okullarda bulanan 180 kişi gönüllü itfaiyeci eğitimi de aldı.

Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, günlük olaylara müdahalenin yanı sıra, okullarda ve kurumlarda tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor. Kurum, kuruluş ve okullarda görev yapanların ve öğrencilerin herhangi bir yangın ve afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgi veren itfaiyeciler, aynı zamanda yangın tatbikatı da yaparak öğrenci ve görevli personele bilgi veriyor.

Yapılan eğitimler kapsamında bilgi veren İtfaiye Müdürü Koray Arslan, "Eğitimlerin yanı sıra öğrencilere belediyemiz tarafından hazırlanan konusu itfaiye olan hikâye kitabı ve çeşitli hediyelerde verdik. Okullar kapanana kadar 10 bin öğrenciye eğitim vermeyi hedefliyoruz. Son olarak Geraldine Saran İlkokulunda eğitimlerimizi yaptık. Nisan ayı sonuna kadar ise Kırıkkale geneli tüm okullarda eğitimlerimizi tamamlamak amacındayız" şeklinde konuştu.

Öğrenciler yangına karşı bilinçlendiriliyor

Öğrenciler yangına karşı bilinçlendiriliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber