Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Mart 2018 - 17:53 Yorum: 0

Öğrenciler, yaşlıları unutmadı

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) sosyal sorumluluk projesi olarak akademik, idari kadrosu ve öğrencileriyle birlikte 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası...

Öğrenciler, yaşlıları unutmadı

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) sosyal sorumluluk projesi olarak akademik, idari kadrosu ve öğrencileriyle birlikte 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle KKTC'deki Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundu.

Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezinde yaşlılar ziyaret edilerek onlarla sohbet edildi. Yoğun ilgiden dolayı çok mutlu oldukları anlaşılan yaşlılara hal hatır sorulurken karanfil ve meyve dağıtıldı. Bu özel günlerinin unutulmadığından dolayı yaşlılar, KAÜ öğrenci ve yetkililerine teşekkür etti.

Konu ile ilgili KAÜ Akademik ve İdari İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serdar Saydam ve Doç. Dr. Oya Ertuğruloğlu 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Dünya Yaşlılar Haftası'nın önemini vurgulayarak, "Yaşlıların toplum içinde görmeleri gereken saygı ve hürmetin çok önemli.Bunun küçüklere de öğretilmesi gerekiyor. Bu günler hem duyarlılığı artırmak hem de yaşlıların sorunlarına çözüm bulmak açısından çok önemlidir ancak yaşlıları sadece bir hafta değil her zaman hatırda tutmak ve onların tecrübelerinden faydalanmak gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm yaşlı vatandaşların Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlayarak sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz" dedi.

KAÜ Halkla İlişkiler ve Medya Koordinatörlüğü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında akademik, sosyal ve kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam edileceğinin sinyallerini de verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber