Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:03 Yorum: 0

Öğrenciler Yaz Kampında Tatile Doyacak

Kültür, sanat, spor ve sosyal projeler alanında okulunda başarı gösteren öğrenciler, Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Çanakkale...

Öğrenciler Yaz Kampında Tatile Doyacak

Kültür, sanat, spor ve sosyal projeler alanında okulunda başarı gösteren öğrenciler, Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Çanakkale Yaz Gençlik Kampı'nda deniz, kum ve güneşin keyfini çıkardı.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, kültür, sanat, spor ve sosyal projeler alanında okulunda başarı gösteren ilçedeki 8, 9 ve 10'uncu sınıf öğrencilerini Çanakkale Yaz Kampı ile ödüllendirdi. Assos'da Kaz dağlarının eteğinde denize sıfır konumlandırılmış tatil köyünde birer hafta kamp yapacak öğrenciler, uzun ve yorucu bir dönemin ardından yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği, doğayla baş başa kalabilecekleri keyifli bir yaz tatili geçirecek.

KAZ DAĞLARININ ETEĞİNDE DENİZE SIFIR TATİL KEYFİ

İstanbul'dan yola çıkan 80 kişilik kafileyi, Assos'taki kampta ilk karşılayan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın oldu. Sahuru öğrencilerle birlikte yapan Başkan Aydın, alandaki denetimlerini tamamladıktan sonra gençlerin okçuluk talimlerine katılarak uzmanlar eşliğinde öğrencilerle beraber ok atışı yaptı. İftardan sonra Aydın ile çay içip sohbet eden gençler, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

SPORTİF VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER BİR ARADA

Kamp boyunca öğrencilerle birebir ilgilenilmesi ve kamp faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesi için güvenlik görevlilerinden, hekim ve sağlık personeline, ikram ve temizlik çalışanlarından, cankurtaran ekibine, gezi rehberinden diğer tüm hizmetlere kadar hiçbir detayın atlanmadığı Yaz Gençlik Kampı'nda gençler, yüzme, okçuluk, basketbol, voleybol ve futbol gibi birçok spor aktiviteleri gerçekleştirecek.

KANYON VE VADİLERİ KEŞFEDECEKLER

Assos'daki kanyon ve vadilere keşif turları düzenleyecek olan öğrenciler, doğa yürüyüşlerinin yanı sıra Behram Kale, Milli Park, Gelibolu, Piri Reis, Süleyman Gazi, Truva, Amfi tiyatro, Athena tapınağı, Kaz dağları ve Bozcaada gibi yeşilin ve tarihin bir arada buluştuğu mekanları da gezme fırsatını yakalayacak.

Ayrıca Çanakkale Şehitliği, Tabyaları, Gelibolu ve Soğanlıdere Şehitliği'ni de ziyaret edecek olan gençler, Kurtuluş Savaşları'nın kahramanlarını yad edecek.Tiyatral gösteriler, geleneksel oyunlar ve senaryo atölyeleri gibi kültürel etkinliklerin de yer aldığı kampta öğrenciler, açık havada film ve belgesel izlemenin yanı sıra sahne ve mikrofon sunumlarında hem yeteneklerini sergileyecek hem de unutulmaz bir yaz tatili geçirecek.

19 Haziran - 10 Eylül tarihleri arasında her gün ayrı bir aktiviteyle devam edecek olan Çanakkale Yaz Kampı'nda toplam bin öğrenci yaz boyunca tatilin keyfini doyasıya çıkaracak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber