Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2016 - 12:23 Yorum: 0

Öğrencilerden Ahşap Boyama Sergisi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Adana İl Müdürlüğü'ne bağlı Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Yurdunda barınan öğrenciler, el emeği göz...

Öğrencilerden Ahşap Boyama Sergisi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Adana İl Müdürlüğü'ne bağlı Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Yurdunda barınan öğrenciler, el emeği göz nuru ahşap boyama ürünlerini sergiledi.

Eski Adana Kız Lisesi sergi salonunda açılışı yapılan "Ahşap Boyama" sergisi birçok kurum yöneticisi, personel ve yurt öğrencilerini bir araya getirdi.

Serginin açılışında konuşan Yurtkur Adana İl Müdürü Abdülkerim Arıkan, "Yurtlarımız, öğrencilerimizin barınma ve beslenme aktivitelerinin dışında yaptığı faaliyetlerle adeta eğitim ve öğretim yuvası haline gelmiştir. Öğrencilerimizin yoğun sınav maratonu içerisinde değerli vakitlerini ayırarak yaptıkları el emeği göz nuru eserlerinin sergi açılışını yapmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" diye konuştu.

Sergiye; Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Yurtkur Adana İl Müdürü Abdülkerim Arıkan, diğer yurt yöneticileri personel ve birçok öğrenci katıldı.

Öğrencilerden Ahşap Boyama Sergisi

Öğrencilerden Ahşap Boyama Sergisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber