Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Öğrencilerden cami ziyareti

Kütahya'nın Pazarlar ilçesine bağlı Sofular İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Camiler Haftası münasebetiyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Erdi...

Öğrencilerden cami ziyareti

Kütahya'nın Pazarlar ilçesine bağlı Sofular İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Camiler Haftası münasebetiyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Erdi Sungur eşliğinde Sofular Merkez Camisi'ni ziyaret etti.

Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, Sofular İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine camilerle ilgili bilgiler verdi. Öğrencilere camide bulunan mekânları tanıtan İlçe Müftüsü Mustafa Türköz "Camide cemaatle namaz kılarken arka saflarda gülüşen çocuk sesleri yoksa gelecek nesiller adına korku duymalıyız" dedi. Peygamberimizin çocuklarla yaşadığı olaylara da değinen İlçe Müftüsü Türköz, Peygamberimize ilk inanan ve hayatı boyunca Peygambere ve İslama olan sadakatlerini devam ettiren kişiler arasında çocuklar olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Erdoğan Aktaş, " Sofular İlkokulu ve Ortaokulu olarak amacımız öğrencileri milli manevi ve bilimsel yönden başarılı öğrenciler yetiştirmektir. Camileri öğrencilere erken yaşlarda tanıtır ve sevdirirsek ilerleyen yaşlarda manevi değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmiş olacağız. Bu gün okulumuzun isteğini kırmayıp bizleri Sofular Merkez Camisinde ağırlayan İmam, müezzin ve ilçe müftümüze teşekkür ederiz" dedi.

Ayrıca Camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde Sofular Köyü merkez camisini ziyaret eden öğrencilere İlçe Müftüsü Mustafa Türköz tarafından çeşitli hediyeler verildi.(MB-EFE)

Öğrencilerden cami ziyareti

Öğrencilerden cami ziyareti

Öğrencilerden cami ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber