Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Mart 2018 - 10:48 Yorum: 0

Öğrencilerden "Çanakkale Geçilmez" tiyatrosu

Oğuzeli Çocuk Belediyesi üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü münasebeti ile "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro gösterisini sergiledi.

Öğrencilerden 'Çanakkale Geçilmez' tiyatrosu

Oğuzeli Çocuk Belediyesi üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü münasebeti ile "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro gösterisini sergiledi.

Minik oyuncuların "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro gösterisi başta Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinde şehit düşen güvenlik güçlerinin anısına saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Oğuzeli Belediyesi Kültür ve Kongre Salonu'nda gerçekleşen programa ilgi büyük olurken minik öğrencilerin sergilemiş oldukları performans büyük beğeni aldı.

"Kendileri küçük yürekleri kocaman"

Türk çocuklarına imkan verildiği sürece üstesinden gelemeyeceği hiçbir şeyin olmadığının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Çocuk Belediyesi üyelerinin muhteşem bir iş çıkarttıklarını söyledi. Tiyatro öncesi selamlama konuşmasını yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Çanakkale denilince üzerine destanların yazıldığı birçok kitapların yazıldığı bir boğaz harbi ve savunma savaşı aklımıza geliyor. Burada dünya tarihine geçmiş en muhteşem bir destandan bahsediyoruz. Şimdi de bir taarruz savaşı içerisindeyiz. Cerablus'ta, Afrin'de ve Elbab'ta Türk Milleti, devleti ve ordusu ile hem savunmada hemde saldırıda dünya tarihinde adını altın harfler ile yazdırıyor. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece devlet millet kaynaşmasını tam anlamıyla yansıtabildiğimiz sürece destanlar yazmaya devam edeceğiz. Oğuzeli Çocuk Belediyemizin üyeleri tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Destanını sergileyecekler.Kendileri küçük olmalarına rağmen hem oyunculuklarıyla hemde yürekleriyle kocaman bir iş çıkarttılar. Türk çocuklarına imkanlar verildiği sürece üstesinden gelemeyecekleri hiçbir şey yoktur. Oğuzeli Çocuk Belediyesi üyeleri de muhteşem bir eser ortaya çıkarttı. Ben bu vesile ile hepsini teker teker tebrik ediyor alınlarından öpüyorum" dedi.

Öğrencilerden Afrin'e selam

İzleyicilerin zaman zaman duygu dolu anlar yaşadığı tiyatro gösterisinin sonunda minik öğrenciler "Afrin'e Selam ve Dua ile" yazılı kağıtlarla çıkması izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Tiyatro gösterisi sonunda Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç sahneye çıkarak minik oyuncuları teker teker kutlayarak alınlarından öptü.

Gerçekleşen tiyatro gösterisi hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Öğrencilerden "Çanakkale Geçilmez" tiyatrosu

Öğrencilerden "Çanakkale Geçilmez" tiyatrosu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber