Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Şubat 2018 - 09:33 Yorum: 0

Öğrencilerden geri dönüşüme destek

DÜZCE(İHA) – Düzce Uzunmustafa İlkokulu öğrencileri birer gönüllü çevreci oldu.

Öğrencilerden geri dönüşüme destek

DÜZCE(İHA) – Düzce Uzunmustafa İlkokulu öğrencileri birer gönüllü çevreci oldu. Okulda düzenlenen etkinlikte geri dönüşümü öğrenen minikler sadece arkadaşlarını değil ailelerini de çevre konusunda bilinçlendirme görevini üstlendiler.

Uzunmustafa İlkokulunda öğrencilere çevre bilinci kazandırılması amacıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte sergilenen slayt gösterimi ile çöpün ve geri dönüşüm atıklarının ne olduğu anlatıldı.

Etkinlikte Okul Müdürü Bekir Gürler, öncelikle öğrencilere doğayı korumak için çöplerin çöp kutularına atılması konusunda uyarılarda bulunurken, soru cevap şeklinde hangi çöplerin doğaya zarar verdiğini, hangi atıkların geri dönüşümünün sağlandığını anlattı.

Çöple ilgili bilgilenen öğrencilerin artık sınıflarında birer çevre gönüllüsü olduğunu söyleyen Gürler, öğrencilerden diğer arkadaşlarını bilgilendirmelerini istedi.

Öğrenciler rast gele atılan çöpler nedeniyle doğanın nasıl tahrip olduğunu içeren bir video da izlerken Müdür Gürler, öğrencilere geri dönüşümü anlatan broşürler dağıtılacağını söyleyerek, bu broşürleri öğrencilerin oturdukları evlerin girişine asmalarını istedi.

Öğrencilerden geri dönüşüme destek

Öğrencilerden geri dönüşüme destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber