Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

Öğrencilerden halk müziği konseri

VAN (AA) - Erciş ilçesindeki Mehmet Murat İşler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.Kaymakamlık Konferans Salonu'nda düzenlenen...

Öğrencilerden halk müziği konseri

VAN (AA) - Erciş ilçesindeki Mehmet Murat İşler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

Kaymakamlık Konferans Salonu'nda düzenlenen konsere İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, eşi Fatma Tutkun Yaşar, Erciş Belediye Başkan Vekili Nejdet Kahraman, kurum amirleri, sivil toplum temsilcileri ile öğrenciler katıldı. 

Okul Müdürü Cevdet Akan'ın etkinlikle ilgili konuşmasının ardından, Müzik Öğretmeni Şeyda Durak tarafından oluşturulan koro, Türk Halk Müziğinden seçtikleri eserleri seslendirdi.

30 öğrenciden oluşan koro, seslendirdiği eserlerle katılımcılardan büyük alkış aldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber