Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Öğrencilerden ihtiyaç sahibi aileler için kermes

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir ilçesinde bir okulun açtığı kermesin gelirinin ihtiyaç sahibi aileler için kullanılacağı belirtildi.İlçedeki Ekindöver İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri...

Öğrencilerden ihtiyaç sahibi aileler için kermes

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir ilçesinde bir okulun açtığı kermesin gelirinin ihtiyaç sahibi aileler için kullanılacağı belirtildi.

İlçedeki Ekindöver İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından okulda açılan kermeste, el işi, gıda ve kitap gibi ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Okul Müdürü Yasemin Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın  kermese gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kermesin gelirinin ihtiyaç sahibi ailelere için kullanılacağını vurgulayan Polat, "Öğrencilerde yardımlaşma ve dayanışma duygusunu artıran, toplumda ihtiyaç sahibi yardıma muhtaç ailelerin azda olsa sorunlarına çare olan bu tür faaliyetlerde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kermesin hafta boyu açık kalacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber