Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Öğrencilerden, Kaymakam Yaman'a ziyaret

HATAY (AA) - Minikler Folklor Yarışması'nda Hatay 1'incisi olan Gazi İlköğretim Okulu folklor ekibi, Dörtyol Kaymakam Vekili Erzin Kaymakamı Hasan Yaman'ı makamında ziyaret etti.Türkiye Halk...

Öğrencilerden, Kaymakam Yaman'a ziyaret

HATAY (AA) - Minikler Folklor Yarışması'nda Hatay 1'incisi olan Gazi İlköğretim Okulu folklor ekibi, Dörtyol Kaymakam Vekili Erzin Kaymakamı Hasan Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından okul ve kulüpler arası halk oyunları il seçmeleri minikler kategorisinde birinci  olan öğrencileri tebrik eden Yaman, öğrencilerin önümüzdeki günlerde yapılacak olan bölge şampiyonluğunda da aynı başarıyı göstereceklerine inandığını belirtti. 

Yarışmaya, 13 okul ve 11 kulübün katıldığını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy da öğrencilerin başarısı için her türlü desteği sağladıklarını, onların daha iyi başarılar elde edeceklerine inandığını ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber