Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Öğrencilerden Kent Konseyine ziyaret

Denizli Kezban Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Kent Konseyi Meclisini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Öğrencilerden Kent Konseyine ziyaret

Denizli Kezban Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Kent Konseyi Meclisini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kezban Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclislerinin çalışmaları hakkında bilgi almak için Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci'yi ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve kent konseyinin çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi veren Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, "Kent Konseyinin 20 yıla yaklaşan tarihsel bir gelişimi var. Yerel Gündem 21ile başlayan süreç 2005 yılında Belediyeler Kanunun çıkması ile Kent Konseyi tanımı, yasal bir mevzuata kavuştu. Kent Konseyi kadın, engelli, gençlik ve çocuk meclislerini bünyesinde barındırıyor. Buradaki amacımız Denizli'de yaşayan herkesin Kent Konseyi ile iletişimini sağlamaktır. "Kent Konseyi beni kapsamıyor" diyecek hiç bir grup yok. Bunun yanı sıra El emeği Pazarı ve Kent Şairleri Topluluğu olmak üzere iki tane de sivil toplum örgütümüz var. Kent Konseyinde gönüllülük esasına dayalı olarak maddi kazanç beklemeden bilgi ve tecrübenizi, zamanınızı insanlarınıza ayırıyorsunuz. Bence herkesin burada bir görev alması lazım. Türkiye'yi seviyorsanız, şehrinizi seviyorsanız bu ülkenin gelişimine katkı sağlamak istiyorsanız topluma ilişkin kararlar alınırken orada söz sahibi olmanız gerekir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber