Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2022 - 19:48 Yorum: 0

Öğrencilerden Kıbrıs gazisine anlamlı ziyaret

Erzincan'ın Tercan ilçesinde yatılı ilköğretim okulu öğrencileri 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Kıbrıs gazisi Ahmet Şengül'ü evinde ziyaret ederek...

Öğrencilerden Kıbrıs gazisine anlamlı ziyaret

Erzincan'ın Tercan ilçesinde yatılı ilköğretim okulu öğrencileri 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Kıbrıs gazisi Ahmet Şengül'ü evinde ziyaret ederek çiçek verdiler.

Kıbrıs Gazisi Ahmet Şengül, anılarını öğrencilere anlatarak, devlete sadık olunması gerektiğini, ülkemiz için bir daha askere gitmeye hazır olduklarını belirtti.

Tercan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sağsz ise insanoğlunun her makama gelebileceğini ancak şehitlik ve gazilik mertebelerinin bambaşka olduğunu vurguladı.

Öğrenciler ise bu güzel günde gazilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, kendilerine minnet duyduğunu söyledi.

Gazi Şengül misafirlerine ikramda bulunarak onlarla geçmişe geri dönerek duygusal anlar yaşadı.

Ziyarette Tercan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sağsz. Okul Müdürü Ahmet Polatcan, Şehit Resul Bayracı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Emrah Dağ ve öğrenciler bulundu.

Daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber