Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

Öğrencilerden SESOB’a Teşekkür Mektubu

Düzyayla köyü ilkokulu öğrencileri Sivas gezisi sonrasında teşekkürlerini Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) yazdıkları mektupla dile getirdi.

Öğrencilerden SESOB’a Teşekkür Mektubu

Düzyayla köyü ilkokulu öğrencileri Sivas gezisi sonrasında teşekkürlerini Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) yazdıkları mektupla dile getirdi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından geleneksel hale getirilen proje kapsamında bu sene Hafik ilçesine bağlı Düzyayla Köyü öğrencileri misafir edilmişti. Gün boyu ziyaret ve gezilere katılan öğrenciler, öğretmenleri aracılığıyla SESOB Başkanı Beşir Köksal'a teşekkür etti.

Düzyayla Köyü İlkokulu Müdürü Sezgin Temel ve öğretmen Nermin Öztop, Köksal'ı ziyaret ederek, öğrencilerin yazdıkları mektubu iletti.

Okul Müdürü Sezgin Temel, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından bir günlüğüne de olsa Sivas'ta misafir edilen çocukların o günü unutamadıklarını belirterek, Köksal'a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öğrencilerin köye döndükten sonra duygularını mektup yazarak dile getirdiklerini vurgulayan Temel, bu gezinin çocuklar açısından ne kadar önemli olduğunu dile getirdi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, her yıl bir ilçenin köy okulunu Sivas'ta misafir ettiklerini, çocukların mutluluklarına ortak olduklarını belirtti. Hafik Düzyayla'dan gelen öğrencilerinde teşekkür olarak kendisine mektup yazmasından dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Köksal,"14 yıldır yapmış olduğumuz bu etkinliğimiz çocuklarımız kadar bizleri de mutlu ediyor. Mektuplarda çocuklar kendi yazılarıyla hem teşekkürlerini ifade ediyorlar, hem de duygu ve düşüncelerini yazıyorlar. Çocuklarımızın mutluluklarına ortak olan ve ziyaret ederek teşekkürlerin ifade eden öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber