Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 22 Eylül 2017 - 14:33 Yorum: 0

Öğrencilerden Vali Zorluoğlu’na ziyaret

Van'ın İpekyolu ilçesindeki Lütfiye Binnaz Saçlı İlk ve Ortaokulu öğrencileri, İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Van Valisi Murat Zorluoğlu'nu...

Öğrencilerden Vali Zorluoğlu’na ziyaret

Van'ın İpekyolu ilçesindeki Lütfiye Binnaz Saçlı İlk ve Ortaokulu öğrencileri, İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Van Valisi Murat Zorluoğlu'nu ziyaret ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Okul Müdürü Nesih Atmaca, Öğretmen Hümeyra Babacan ile 4. sınıf öğrencileri Mustafa Kemal Yüce ve İrem Yüce, Vali Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Zorluoğlu, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarıyla geçmesini temenni etti. Kendisine çiçek takdim eden öğrencilere Vali Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu da çeşitli hediyeler verdi.

Öğrencilerden Vali Zorluoğlu’na ziyaret

Öğrencilerden Vali Zorluoğlu’na ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber