Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 15:03 Yorum: 0

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması

Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından öğrencilere ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması yapılıp, diş macunu ve diş fırçası...

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması

Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından öğrencilere ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması yapılıp, diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından öğrencilere yönelik Türkiye geneli başlatılan ağız ve diş sağlığı taraması kapsamında, Mevlana Kız Anadolu Lisesi'nde program düzenlendi. Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şahabettin Özçelik, İl Sağlık Müdürü Süleyman Budunoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin'in katıldığı programda, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde görevli doktorlar tarafından öğrencilerin ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Çocuklara ağız ve diş sağlığı taraması eğitiminin verildiği programın ardından konuşan Bingöl Valisi Köşger, Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında ülke genelinde çeşitli çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. Vali Köşger, "Özellikle koruyucu hekimliğin bir göstergesi olarak okullarımızdaki çocuklarımızın ağız ve diş sağlıklarını sağlamaya yönelik diş fırçası ve diş macunu dağıtımı var. Bunların nasıl diş fırçalayacakları ile ilgili bilgiler verilmeye çalışılıyor aynı zamanda da tüm okullar da öğrencilerde taramadan geçiriliyorb Ağız ve diş sağlığı çok önemli. Herkes ağız ve diş sağlığına dikkat etmeli. Ağız ve diş sağlığı haftasının bu konuda bilinç uyarmasını temenni ediyorum" dedi.

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber