Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Ekim 2014 - 09:58 Yorum: 0

Öğrencilere bitki eğitimi verildi

GAZİANTEP (AA) - "Botanik Bahçesine Yolculuk" projesi kapsamında, yaklaşık 3 bin 200 öğrenciye bitkiler hakkında bilgi verildi.Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Park...

Öğrencilere bitki eğitimi verildi

GAZİANTEP (AA) - "Botanik Bahçesine Yolculuk" projesi kapsamında, yaklaşık 3 bin 200 öğrenciye bitkiler hakkında bilgi verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, bilinçli bireylerin yetişmesi için "Botanik Bahçesine Yolculuk" adlı proje hazırladı.

Şehitkamil ve Şahinbey ilçesine bağlı yaklaşık 40 ilköğretim okulunun katılımıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 bin 200 öğrenciye bitkilerle ilgili eğitim verildi.

Eğitimlerde, öğrencilere 10 özel tasarım, bahçe ve yüzlerce bitki tanıtıldı. Öğrencilerin inceleme ve araştırma duygularını ortaya çıkarabilmek için bahçeyi anlatan broşürler verilerek, tohumlar keşif bahçesine ektirildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber