Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Nisan 2022 - 12:03 Yorum: 0

Öğrencilere canlı müzik ve bisiklet şovu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel iftardan sonra üniversite öğrenicilerine canlı müzik dinletisi ve bisiklet şovu organizasyonu gerçekleştirecek.

Öğrencilere canlı müzik ve bisiklet şovu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel iftardan sonra üniversite öğrenicilerine canlı müzik dinletisi ve bisiklet şovu organizasyonu gerçekleştirecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sosyalleşmesi ve bilgili, dolu vakitler geçirebilmesi için birbirinden farklı programlar düzenliyor. Özellikle Ramazan ayı boyunca şehrin merkezinde vatandaşları Türkiye'nin tanıdığı ünlü isimlerle buluşturan, eğlendiren ve bilgilendiren organizasyonlar yapan belediye, üniversite gençleri için bir gece düzenliyor. Bu çerçevede üniversitenin helikopter pistinde canlı müzik dinletisi ve bisiklet şovu gerçekleştirilecek. Şarkıların söyleneceği ve nefes kesen şovların yapılacağı etkinlik için saat 22.00'da başlayacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Sakarya'da gençleri en iyi şekilde anlamaya, onlarla birlikte eğlenmeye ve öğrenmeye çalışıyoruz. Üniversitemizde gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz de unutulmayacak bir gece olarak anılarımıza eklenecek. Tüm gençleri şarkılar söyleyeceğimiz, heyecan dolu şovlar gerçekleştireceğimiz programımıza bekleriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber