Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:08 Yorum: 0

Öğrencilere Doğa Ve Çevre Bilinci Anlatıldı

Batman kent genelinde 11 bin 728 öğrenciye biyolojik çeşitlilik kapsamında hayvan sevgisi ve doğa bilincini yerleştirmek amacıyla bilgilendirme konferansları...

Öğrencilere Doğa Ve Çevre Bilinci Anlatıldı

Batman kent genelinde 11 bin 728 öğrenciye biyolojik çeşitlilik kapsamında hayvan sevgisi ve doğa bilincini yerleştirmek amacıyla bilgilendirme konferansları düzenlendi.

Orman ve Su işleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki eğitim protokolü kapsamında, Batman'da 11 bin 728 öğrenciye biyolojik çeşitlilik, hayvan sevgisi, doğa ve çevre bilinci anlatıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Sevim Demirel ve teknik personeller tarafından il genelinde farklı tarihlerde 33 okulda konferans düzenlenerek, öğrencilere doğa ve çevre hakkında bilgi verildi. Düzenlenen konferanslarda öğretmen ve öğrencilere biyolojik çeşitlilik, hayvan sevgisi doğa ve çevre bilinci görsel olarak anlatıldı. Düzenlenen konferanslara yoğun ilgi gösteren öğrencilere el broşürleri, kalem, not defteri ve şapka hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber