Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Eylül 2018 - 10:53 Yorum: 0

Öğrencilere Kocaeli Kılavuzu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi'ni kazanan öğrencilere, "Gelin Tanış Olalım" etkinliğiyle kenti tanımaları için kılavuzluk...

Öğrencilere Kocaeli Kılavuzu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi'ni kazanan öğrencilere, "Gelin Tanış Olalım" etkinliğiyle kenti tanımaları için kılavuzluk yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde üniversite öğrencilerine yönelik hizmet veren Akademi Üniversite, "Gelin Tanış Olalım" etkinliğiyle Kocaeli'nde üniversiteyi kazanan öğrencilere Kılavuz Gençlik Modeli ışığında yol gösterecek. 24 Eylül-28 Eylül tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe kampüsünde ve Gebze Teknik Üniversitesi'nde stantları kuracak olan Büyükşehir Belediyesi, üniversitelilerin kente adapte olmalarının sağlanması için tüm ihtiyaçlarında kılavuz olacak. Öğrenciler, kurulan stantlarda Akademi Üniversite'nin akademik ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi sahibi olacak.

Kurulan stantlarda bilgilendirme dışında üniversite öğrencilerine akşam yemeği, yüzlerce kitap seti, yüzlerce sinema bileti ve tiyatro bileti hediye edilecek. Ayrıca kentimize ilk defa gelen on binlerce üniversiteliyi, verilecek hediyelerin dışında stantlarda gerçekleşecek yarışmalarda sürprizler bekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber