Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı17:51 Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı17:51 Antalya’da banka çalışanının zimmetine 205 milyon TL geçirme olayına 8 tutu...
Eğitim 11 Ocak 2019 - 11:58 Yorum: 0

Öğrencilere sağlıklı beslenmenin önemi anlatıldı

Yozgat Çözüm Koleji ilk ve ortaokul öğrencilerine sağlıklı beslenme alışkanlığının önemi anlatıldı.

Öğrencilere sağlıklı beslenmenin önemi anlatıldı

Yozgat Çözüm Koleji ilk ve ortaokul öğrencilerine sağlıklı beslenme alışkanlığının önemi anlatıldı.

Çözüm Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen Beslenme Dostu programı kapsamında Bozok Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Şenay Aras Doğan, öğrencilere sağlıklı ve doğru beslenmenin önemini anlattı.

Büyüme çağındaki çocukların mutlaka güne kahvaltı ile başlamaları gerektiğini belirten Doğan, aşırı şekerli yiyeceklerden kaçınmak gerektiğini de söyledi. Doğan, programda yetersiz ve dengesiz beslenmenin oluşturduğu olumsuz durumlara karşı öğrencilere uyarılarda bulundu. Gelişim çağındaki çocuklarda sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini de vurgulayan Doğan, "Çocuklar için en önemli öğün kahvaltıdır. Güne yeterli bir kahvaltı ile başlamak öğrencilerin okul başarısının artmasında son derece önemlidir. Çocukların sağlıklı beslenmesi için 4 besin grubunda bulunan besinlerden yeterli miktarda ve dengeli biçimde tüketmeleri gerekmektedir" dedi.

Öğrenciler, Doğan'ın sağlıklı beslenme konusunda değindiklerini can kulağı ile dinlediler ve merak ettikleri soruları Doğan'a yönelttiler.

Öğrencilere sağlıklı beslenmenin önemi anlatıldı

Öğrencilere sağlıklı beslenmenin önemi anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber